Korisničke postavke

Trenutna kategorija
Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /app/wpsites/hcp-hr/served/wp-content/themes/zaznanje/header.php on line 156

Bit ćete preusmjereni na drugu stranicu s odabranom kategorijom.

Odjava
Postavke pretraživanja
Vrste sadržaja Područja
Sve objave Stručni članci Video sadržaji
Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /app/wpsites/hcp-hr/served/wp-content/themes/zaznanje/partials/mobile_sidebar.php on line 24
Sadržaj za vlasnike životinja
Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /app/wpsites/hcp-hr/served/wp-content/themes/zaznanje/partials/mobile_sidebar.php on line 24
Za vaše bolesnike Korisni alati Obavijesti
Korisničke postavke

Trenutna kategorija
Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /app/wpsites/hcp-hr/served/wp-content/themes/zaznanje/partials/mobile_sidebar.php on line 35

Bit ćete preusmjereni na drugu stranicu s odabranom kategorijom.

Odjava

Pravne napomene

Ova mrežna stranica u vlasništvu je i njome upravlja:

KRKA-FARMA d.o.o.
Radnička cesta 48
10000 Zagreb
Hrvatska

Ove mrežne stranice osmišljene su kako bi pružile opće informacije o Krki, njenim proizvodima i uslugama.

Uvjeti korištenja

Ako otvorite ili pregledavate bilo koju mrežnu stranicu Krke, prihvaćate sve uvjete korištenja i odredbe. Molimo da ne koristite ovu mrežnu stranicu ukoliko se ne slažete sa svim uvjetima korištenja. Savjetujemo vam da povremeno posjetite našu mrežnu stranicu i pročitate Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti koja su na snazi ​​budući da su pravno obvezujuća.

Krka upravlja, nadzire i ažurira Krkinu mrežnu stranicu u Zagrebu, Hrvatska.

Informacije i podaci dostupni na mrežnim stranicama Krke služe samo u informativne svrhe i nisu namijenjeni za uspostavljanje obvezujućih pravnih odnosa ili ulazak u pravne odnose, osim ako to nije izričito navedeno (npr. izdavanje službenih ponuda, promotivnih materijala, itd).

Informacije o Krki, njenim proizvodima, uslugama i vrijednosnim papirima koje se prezentiraju na Krkinim mrežnim stranicama ne smatraju se ponudom proizvoda, usluga ili vrijednosnih papira. Informacije o proizvodima i / ili aktivnim tvarima prikazanim na mrežnim stranicama Krke su opće informacije o cjelokupnom proizvodnom programu Krke. Napominjemo da se ove informacije ne smiju smatrati ponudom, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

Navođenje proizvoda i / ili aktivne tvari na mrežnim stranicama Krke ne znači da je Krka stavila proizvod i / ili aktivnu tvar na tržište, ili ponudila ga u zemlji od interesa za posjetitelja mrežne stranice, ili ga nudi u zemlji u kojoj je posjetitelj ušao na mrežnu stranicu. Provjerite sa Krkom, njezinim društvima ili predstavništvima da li Krka stavlja na tržište i prodaje u vašoj zemlji proizvod ili aktivnu tvar za koju ste zainteresirani.

Ograničenje odgovornosti

Kako bi osigurali točne informacije i ažurirane podatke na svojim stranicama, Krka je svoje mrežne stranice razvila s dužnom pažnjom i namjerava nastaviti s time. Krka, međutim, ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost ili cjelovitost informacija. Krka također zadržava pravo izmjene sadržaja svojih mrežnih stranica u bilo kojem trenutku i na bilo koji način bez obzira na razlog i bez prethodne obavijesti. Korisnici stranica koriste objavljene podatke isključivo na vlastiti rizik. Krka i bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je surađivala u dizajnu i izradi postojećih mrežnih stranica izričito se odriče odgovornosti za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati ili se odnosi na pristup, korištenje ili nesposobnost korištenja informacija sadašnjih mrežnih stranica i / ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju.

Informacije koje se nalaze na Krkinim mrežnim stranicama nikako ne služe davanju profesionalnih medicinskih savjeta ili uputa za liječenje bilo koje bolesti s Krkinim proizvodima. Prije korištenja bilo kojeg Krkinog proizvoda molimo konzultirajte liječnika ili ljekarnika.

Može se dogoditi da će svaki korisnik Krkinih mrežnih stranica odgovoriti objavljivanjem raznih informacija. Krka se odriče svake odgovornosti u tom smislu. Imajte na umu da takve informacije nisu povjerljive i ne spadaju u zaštitu autorskih prava. Krka pridržava pravo slobodno koristiti takve informacije, širiti ih i otkriti bilo kojoj drugoj strani bez ograničenja te ih koristiti bez navođenja izvora. Krka zadržava pravo korištenja (ne samo) ideja, koncepata, znanja, iskustva i tehnika koje su predmet takvih informacija ili informacije koja ih može sadržavati. Krka može takve informacije koristiti prema vlastitom nahođenju za bilo koju odabranu svrhu.

Veze na druge mrežne stranice

Postojeće mrežne stranice također sadrže informacije trećih strana i veze na mrežne stranice trećih strana. Ukoliko smatramo prikladnim, možemo ih označiti na odgovarajući način. Krka nije upoznata sa sadržajem mrežnih stranica trećih strana i stoga ne preuzima nikakvu odgovornost za njihove informacije.

Prava intelektualnog vlasništva

Sve informacije i slike prikazane na mrežnim stranicama Krke, u zakonskom okviru, podliježu zaštiti autorskih i drugih prava intelektualnog vlasništva. Dokumenti objavljeni na postojećim mrežnim stranicama mogu se reproducirati samo u nekomercijalne i osobne svrhe, a sve gore navedene obavijesti koje se odnose na zaštitu autorskog prava ili druga prava intelektualnog vlasništva moraju se poštivati. Informacije koje se nalaze na trenutnim mrežnim stranicama ne smiju se kopirati, prikazivati, preuzimati, mijenjati, reproducirati ili na drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog pristanka Krke. Imena robnih marki i zaštitni znakovi koji se pojavljuju na ovim stranicama su registrirani zaštitni znakovi Krke ili Krka ima pravo koristiti.

Zaštita privatnosti

Usklađenost s važećim zakonodoavstvom

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i drugim važećim zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, Krka s posebnom pažnjom štiti informacije dobivene od korisnika svoje mrežne stranice i njihove osobne podatke. Molimo vas, pročitajte više o našem prikupljanju, spremanju, korištenju i širenju osobnih podataka.

Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo na našoj mrežnoj stranici?

Možete koristiti našu mrežnu stranicu bez unosa vaših osobnih podataka. Od vas se traži da podnesete svoje osobne podatke samo ako naručite bilo koji od naših proizvoda ili usluga.

Osobne podatke prikupljamo samo kada ih šaljete nama putem pretplate na naš newsletter, pristupanjem sadržaju na našoj mrežnoj stranici ili sudjelovanjem na našim nagradnim igrama. Također, prikupljamo vaše osobne podatke kada ispunite obrazac Izvješće o neželjenim učincima, rezervirate jedan od naših hotela, naručite naše proizvode ili usluge putem elektroničke pošte, pošaljete upit o svojoj narudžbi ili u sličnim situacijama kada nam odlučite poslati svoje osobne podatke.

Osim osobnih podataka koje nam pošaljete, prikupljamo i podatke s kolačićima. Takve informacije mogu uključivati ​​mrežne stranice s kojih ste posjetili našu mrežnu stranicu, mrežne stranice koje ste posjetili s naše mrežne stranice i duljinu vašeg posjeta na našoj mrežnoj stranici. Odmah anonimiziramo posljednje tri znamenke vaše IP adrese, čime učinkovito sprječavamo vašu identifikaciju na temelju tih informacija. Te informacije možemo upotrijebiti da bismo vas identificirali, ali to nije ono što radimo.

Za koje svrhe obrađujemo podatke koje podnosite putem naše mrežne stranice?

Podaci koje nam pošaljete ili koje prikupljamo s kolačićima, mogu se obrađivati ​​u sljedeće svrhe: statističke svrhe i za identifikaciju demografije i interesa mrežnih korisnika, ali samo na način da ne možete biti identificirani; dijagnosticiranje problema s našim poslužiteljem i administriranje naše mrežne stranice; pružanje proizvoda ili usluga koje ste naručili putem naše mrežne stranice; ili u druge svrhe koje ste zatražili ili se složili s njima, osim ako zakonom nije drugačije određeno.

Prosljeđujemo li vaše osobne podatke drugim tvrtkama?

Samo tvrtka odgovorna za Krkinu mrežnu stranicu ima pristup vašim osobnim podacima. Krka je sklopila ugovor o obradi osobnih podataka s tom tvrtkom i jamčimo da je u skladu sa svim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Gdje pohranjujemo osobne podatke koje podnosite putem naše mrežne stranice?

Vaši osobni podaci pohranjeni su na našim poslužiteljima kojima sami upravljamo. Naši poslovni partneri, koji u nekim slučajevima pohranjuju osobne podatke za nas, osiguravaju razinu zaštite koja je barem istovjetna onoj koju imamo u Krki. Vaši osobni podaci ne smiju se, u bilo kojem obliku, prenositi trećim osobama, osim tvrtki odgovornoj za mrežnu stranicu Krke, ili ako to zahtijevaju tijela javne vlasti.

Profesionalna javnost

Neki dijelovi ove mrežne stranice mogu sadržavati informacije kojima, u skladu s važećim zakonima, mogu pristupati samo liječnici, ljekarnici i veterinari. Stoga, moramo prikupiti kontakt podatke i neke osobne podatke tih liječnika, ljekarnika i veterinara koji žele pristupiti profesionalnim informacijama o medicinskim proizvodima. U tom slučaju, osobni se podaci koriste kao jamstvo da je sadržaj naše mrežne stranice dostupan u skladu s propisima o medicinskim proizvodima. Točnost tih podataka isključiva je odgovornost pojedinaca. Kontakt podaci se koriste za kontaktiranje pojedinaca prema potrebi. Ne upotrebljavamo osobne podatke i kontakt podatke za bilo koju drugu svrhu, niti ih dostavljamo trećoj strani.

Djeca

Krkina mrežna stranica namijenjena je općenito odraslim osobama. Ako u bilo kojem trenutku Krka pripremi bilo kakav sadržaj mrežne stranice za djecu i nudi im svoje proizvode ili usluge, to će učiniti u skladu s primjenjivim zakonima i dobiti odgovarajuću privolu roditelja ili privolu nositelja roditeljske odgovornosti.

Kolačići

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na vaše računalo kad prvi put posjetite neku mrežnu stranicu. Mrežne stranice koje izdaju kolačić prepoznaju ga kad ih ponovno posjetite. Svrha te tehnologije jest poboljšati funkcioniranje naših mrežnih stranica, kao i vaše korisničko iskustvo. Kolačići se ne smatraju opasnima i uvijek su vremenski ograničeni.

Koriste se u razne svrhe: prijavu u sustav, prikazivanje raznih sadržaja na mrežnoj stranici (npr. video), analiziranje posjeta, podršku priključaka (plugins) na društvenim mrežama, prikazivanje oglasa.

Podatke prikupljene s pomoću kolačića obrađujemo isključivo u statističke svrhe, radi dobivanja podataka o demografskim karakteristikama, interesima posjetitelja naših mrežnih stranica (ali samo na način koji sprječava otkrivanje njihova identiteta) te radi prepoznavanja problema s našim poslužiteljem, administriranja naših mrežnih stranica i pružanja informacija o našim proizvodima.

Odaberite koji kolačići mogu biti omogućeni na vašem uređaju.

Kliknite na Prihvatiti sve kolačiće da biste prihvatili sve kolačiće. Kliknite na Spremi moj odabir da biste spremili svoje odabrane postavke.

Strogo nužni kolačići    
Naše mrežne stranice koriste se ovim kolačićima za pravilno funkcioniranje i osnovne funkcionalnosti. Oni omogućuju osnovno korisničko iskustvo.

Kolačić

Svrha

Vrijeme isteka

Tvrtka

aspsession...

Session ID

Session

Krka

cookieu... 

Vaše postavke kolačića

1 godina

Krka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Analitički kolačići           

Ovi kolačići poboljšavaju korisničko iskustvo i omogućuju dodatne funkcionalnosti koje inače ne bi bile moguće. Koriste se za bilježenje informacija o tome kako se posjetitelji koriste našim mrežnim stranicama, kako bi iste mogli poboljšati i nadograditi.

 

Kolačić

Svrha

Vrijeme isteka

Tvrtka

_ga

Koristi se za razlikovanje korisnika.

2 godine

Google Analytics

_gat

Koristi se za regulaciju broja zahtjeva.

1 minuta

Google Analytics

_gid

Koristi se za razlikovanje korisnika.

1 dan

 

_hjIncludedInSessionSample

Ovaj kolačić je postavljen kako bi alat Hotjar znao je li taj korisnik uključen u prikupljanje i obradu podataka definirano dnevnim ograničenjem sesije web lokacije.

30 minuta

Hotjar

_hjIncludedInPageviewSample

Ovaj je kolačić postavljen kako bi alat Hotjar znao je li taj korisnik uključen u prikupljanje i obradu podataka definirano ograničenjem pregleda stranice web stranice.

30 minuta

Hotjar

_hjFirstSeen

Ovo kolačić je postavljen za identifikaciju prve sesije novog korisnika. Pohranjuje istinitu/lažnu vrijednost, što pokazuje je li Hotjar prvi put vidio ovog korisnika. Filteri snimanja koriste ga za identifikaciju novih korisničkih sesija.

Sesija

Hotjar

_hjAbsoluteSessionInProgress

Ovaj se kolačić koristi za otkrivanje prve sesije prikaza stranice korisnika. Ovo je istinita/lažna zastavica koju postavlja kolačić.

30 minuta

Hotjar

_hjid

Hotjar kolačić koji se postavlja kada kupac prvi put dođe na stranicu sa skriptom Hotjar. Koristi se za zadržavanje Hotjar User ID -a, jedinstvenog za to mjesto u pregledniku. To osigurava da će se korisničko ponašanje pri sljedećim posjetima istoj web stranici pripisati istom korisničkom ID -u.

365 dana

Hotjar

Oglašivački kolačići       
Ovi se kolačići koriste za prilagodbu oglašavanja svakom pojedinačnom korisniku.

Kolačić

Svrha

Vrijeme isteka

Tvrtka

_ym_uid

 

2 godine

Yandex Metrica

uid

 

 

 

_ym_d

 

1 godina

Yandex Metrica

 

 

 

 

 

Kolačići društvenih mreža         
Da bi priključci (plugins) na društvenim mrežama pravilno funkcionirali, potrebni su kolačići. Na taj se način omogućuje dijeljenje sadržaja i povezivanje s prijateljima na društvenim mrežama.

Kolačić

Svrha

Vrijeme isteka

Tvrtka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaša prava

Upute za pomoć pri ostvarivanju vaših prava objavljene su na stranici Prava pojedinaca. Možete zatražiti pristup vašim osobnim podacima koje obrađujemo, tražiti ispravak ili brisanje ili ograničiti njihovu obradu.

Također možete otkazati pretplatu na primanje promotivnih poruka e-pošte klikom na "Odjavi se" u podnožju e-pošte.

Promjene Zaštita privatnosti objavljene na Krkinim mrežnim stranicama

Krka zadržava pravo izmjene Zaštite privatnosti, objavljene na svojim mrežnim stranicama. Preporučujemo da se vratite na našu mrežnu stranicu i da ju redovito pregledavate. U slučaju bilo kakvih bitnih izmjena Zaštite privatnosti, obavijest o takvoj promjeni bit će objavljena na našoj mrežnoj stranici.

Sigurnost

Krka koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitila vaše podatke od manipulacije, gubitka, uništenja ili pristupa od strane neovlaštenih osoba te ima certifikat  ISO 27001. Svjesni smo važnosti sigurnosti – ona je ugrađena u sve naše sustave i radne procese koji uključuju sustave pohrane osobnih podataka. Naš rad sa sustavima pohrane sadrži najnovija tehnološka rješenja i pristupe koji osiguravaju najveću moguću zaštitu za pohranu i obradu osobnih podataka (enkripcija, politika pristupa podacima, zapisnici o obradi osobnih podataka itd.). Naša infrastruktura osigurava kontinuiranu zaštitu podataka od svih prijetnji, uključujući viruse i druge vrste zlonamjernog koda. Koristimo sustave za otkrivanje prijetnji i postupke koji nam pomažu da bolje zaštitimo svoje usluge i osiguramo visoku razinu sigurnosti.

Kontakti

Ako imate bilo kakvih problem ili pitanja molimo kontaktirajte nas na info.hr@krka.biz.

Stalni razvoj mrežnih stranica zahtijeva povremene prilagodbe našoj izjavi o privatnosti. Zadržavamo pravo promjene kad je to potrebno.

 

Zadnje ažuriranje u travnju 2021.

© Krka, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto